SasuSaku-Move

+18-as jelenetet tartalmaz!
Előző rész tartalmából:
Ezt figyeld, Sasuke. - gondolta magában. -
A lányok egyszerre mozogtak, persze hogy egyszerre mozogtak, hiszen együtt jártak táncra még a gimiben. A fiúk döbbenten figyelték, ahogy a barátnőik a csípőjüket csavarták, ahogy a zenével egyé váltak a lányok, egyre több merészebb táncmozdulatot mutattak be."
Most:
Mikor véget ért a szám, a lányok leszálltak a pódiumról és kecses léptekkel indultak meg a párjaik felé. Mivel mindegyikükbe volt elég pia, ezért egyből hazafelé vették az utat. Sasuke Sakurához ment, Naruto Hinatához, és Sai Inohoz. Sasuke konkrétan a vállán cipelte haza a lányt, miközben olyan hangosan beszélt, hogy csak ők ketten hallják. Arról beszélt a fiú, hogy ha hazaérnek, annyiféle képen fognak dugni, hogy másnap, nem hogy a motorjára felülni, de még felállni se fog tudni. A lány csak vigyorgott ezen, és örül, hogy ő váltja ki belőle ezeket az érzéseket. Tudni illik Uchiha Sasuke, mindig is az egyéjszakás kalandok híve volt, de amikor Sai összejött Ino-val, akkor őt és Naruto-t bemutatták Sakurának, és Hinatának. Sasuke, nem egyszer mondta a lánynak, hogy az ágyába fogja csábítani, amin a lány állandóan bedühödve kergetni szokta, miközben azt kiabálta neki mindig, hogy „Ha egyszer utolérlek, Uchiha Sasuke, olyat kapsz tőlem, hogy a plasztikai sebészed, se fog utána csodákat művelni a megmaradt arcodból." addig a pillanatig, amíg egyszer berúgva nem vallott neki szerelmet Sasuke. Emlékezett vissza a lány mosolyogva, mikor a házhoz értek, az obszidián szemű lerakta a válláról, s egyből a lány ajkára tapassza az ajkait. A smaragd szemű belenyögött a csókba, és nagy nehezen kinyitotta az ajtót. Mikor bementek, a fiú felkapta a lányt a combjainál fogva, majd a lábával „becsukta" az ajtót.
- Úgy meg baszlak, hogy holnap egésznap fájlalni fogod a testrészeidet. - suttogta a fekete hajú a lány ajkára. -
A rózsaszín erre csak elvigyorodott, átölelte a fiú nyakát, majd vadul megcsókolta az obszidián szeműt, aki felfele kezdett menni a szerelmével a karjaiban. Neki nyomta a korlátnak, s letépte a lány toppját, és a melleit kezdte el markolászni. A lány halkan nyögdécselt, de ő sem tétlenkedett, kigombolta a fiú fekete ingjét, levette róla, és a kockás hasát kezdte el cirógatni. Az onix szemű, egy jóleső morgást adott ki, majd a lányt megszabadította a nadrágjától, letépte a bugyiját, elhúzódott a lánytól, letérdelt, majd belenyalt a vágatba. A smaragd szemű halkan felnyögött, majd beletúrt a hollófekete fürtökbe, s gyengéden meghúzta. Halk zene töltötte meg a szobát, lágy volt, mégis életteli. Sakura is így érezte magát, ahogy a fiú felcsúsztatta első, majd második ujjat. Az obszidián szemű, kajánul elmosolyodott, és élvezte, hogy ezt pont ő váltja ki a lányból. Feljebb csúszott a lány ajkához, de az ujjai folyamatosan pumpálták a lányt, aki csak halkan nyögdécselt alatta. A fekete hajú, lecsapott a rózsaszín mézédes ajkakra, amit a smaragd szemű örömmel viszonzott.
- Most én jövök. - lehelte a rózsaszín a fiú ajkaira, majd megfordította magukat. -
Érezte a lány maga alatt, ahogy a srácnak kőkemény erekciója hozzáér, megmozgatja a csípőjét, ami miatt a fiú halkan felnyögött alatta. Belecsókolt a fiú nyakába, amit megszívott, ezzel ott hagyta a nyomát, miszerint hozzá tartozik. Lejjebb csúszott, hogy le tudja szedni a srácról a nadrágját és a bokszerét. Smaragd szemű végig nyalta a teljes hosszát, majd először a makkot kapta be. Az obszidián hangosan felnyögött, majd lejjebb nyomta a lány fejét, akinek könny szökött a szemébe, majd levette a fejéről a férfi kezét, s összekulcsolta a kezeiket.
- Oh, bébi. - nyögött fel a fiú, s lehunyta szemét. -
A lány elmosolyodott, majd felemelkedve megcsókolta a fiút, aki viszonozta csókját. Megfordította magukat, majd a férfiasságát, beillesztette a lány vágatába, aki bólintott egyet, jelezve készen áll. A férfi, becsúsztatta hímtagját, mivel a lánynak ez volt az első, ezért várt vele. Mikor a lány megszokta a srác méretét, ő elkezdett lassan mozogni. Majd fokozatosan növelte a sebességet. A szobát megtöltötte a nyögések, s a csattogás sorozata. Mikor mindketten a végét érezték, egymáshoz bújtak, s egy szerelmes csókkal pecsételték meg szerelmüket.
- Szeretlek. - lihegte az obszidián szemű a lánynak. -
- Én is szeretlek. - mosolygott a fiúra. -
Magukra húzva a takarót, átölelve egymást aludtak el egymás karjaiban.
9 hónappal később:
- Sasuke! - szólította meg párját, mikor érezte, hogy elfojt a magzatvíz. - Itt az idő. - mosolyodott el, mikor párja feleszmélt, megfogta menyasszonyát, majd a kórházba siettek.
Nem írom tovább történetüket, ennek a novellának itt vége szakadt. Köszönöm, hogy elolvastad, ha tetszett, akkor vote, meg komment. Első próbálkozásom volt 18+-os jelenetnél, szóval bocsi, hogy elcsesztem. :'D

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

SasuSaku: Edzés

SasuSaku: Folytatás

ShikaTema - Vacsora