NaruHina

Egyszer volt, hol nem volt... Kicsit klisés ez a kezdés nem? Ez a történet egy hosszú fekete hajú, levendula szemű leányzóról, s annak a férjéről fog szólni. Ki találtad, hogy kik ezek a szereplők? Nem? Akkor meg mondom, Hinata Hyuugáról, pontosabban Hinata Uzumakiról fog szólni, és Naruto Uzumakiról.
- Naruto-kun. - nyögdécselései megtöltötték a szobát.
- Én is, Hinata, én is. - nyögte a szőke, s mindkettejüket elérte a csúcsot.
Fáradtan feküdt felesége mellé a kék szemű. Betakaróztak, majd a férfi védelmezően átölelte a szerelmét. Már majdnem elaludtak, mikor a házuk mellé szállt egy nagy sas, amiről egy sérült férfi támolygott le, s le segítette szintén sérült feleségét.
- Kik jöttek? - kérdezte álmosan a levendula szemű.
- Sasuke, és Sakura jöttek. Öltözz fel kicsim. - mondta a férfi, ő már majdnem fel volt öltözve, már csak a pólója hiányzott, amit nem talált. - Hinata nem lá... - nem tudta befejezni a mondatát, mivel szerelmén találta meg a pólóját. - Istenem. - nyögött fel a férfi elhalóan. - Nagyon jól áll a pólóm, kicsim, de mivel takarjam el magamat? - kérdezte kajánul a lánytól.
- Egy másik pólóval? - majd a szekrényhez sétálva kivett egy másik férfi pólót, s oda dobta a férjének. - Takard el magad kicsim. - nyújtotta ki a nyelvét a levendula szemű.
Nevetve kiment a szobából a lány, s beengedte a barátaikat.
- Megzavartunk valamit, Hinata? - kérdezte a rózsaszín, miközben gyógyítani próbálta a férjét.
- Te vagy súlyosabb állapotban, Sakura. Magadat gyógyítsd ne engem. - aggódva nézett a cseresznyevirágjára féltette, persze hogy féltette. Hisz terhes volt, nem akarta, hogy neki, és a gyermeküknek baja legyen.
Hinata korrigálva a helyzetet, oda állt a kettő barátjához, s már chakrát akart volna átadni, de a szőke hercege ezt megzavarta.
- Meg se próbáld, Hinata. Nekem több chakrám van, és egyből gyógyít. - mosolyodott el halványan a férfi, s átvette a felesége helyét.
Naruto rá rakta a kettő barátja vállára a kezét, s át áramoltatta a chakrát beléjük. A sebek összeforrtak, viszont a fekete hajú, rá rakta a felesége hasára a kezét.
- Nyugi, jól vannak. - mosolyodott el halványan a nő.
- Vannak? - esett le a férfinek amit hallott. - Ikreink lesznek. - suttogta elhalóan, majd büszkén elmosolyodott. - Hát, igen. Az Uchiha genetika, az Uchiha genetika. - fényezte magát büszkén.
- De ha én nem lennék, megbaszhatnád a genetikáidat. - nyújtotta ki a rózsaszín a nyelvét.
Naruto vigyorogva karolta át feleségét. S gondolta, hamarosan, nekik is lesz gyerekeik.
Vége.
Hát ennyi ez a kis szösszenet. Mivel az Atlantiszosat letöröltem, ez jött a helyébe. Ehhez nem rakok zenét, mivel nem tudok :'D
xXsheepgirlXx (wattpados profil) kérésére írtam, remélem elnyerte a tetszésedet ^^

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

SasuSaku: Edzés

SasuSaku: Folytatás

ShikaTema - Vacsora