SasuSaku-Bad

Haruno Sakura éppen egy küldetésről tart haza, amikor észreveszi, hogy követik ezért futásnak ered. Hallja, hogy az ember is utána iramodott, ezért chakrát áramoltat ökleibe, ha harca kerülne a sor. Ismerősnek tűnik a chakrája a követőjének, de nem tudja felismerni. Túlfáradt volt, de ha harcra kerülne a sor, nem hagyná magát. Az obszidián szemű, a rózsaszín hajú után futott, mikor látta, hogy elkezdett futni. Gyors volt a lány, de a fiú még gyorsabb, mikor elérte a lányt, megfogta a rózsaszín vállát, aki erre várva, hasba ütötte a fiút, aki egy fának csattant.
- Úristen. – sikkantott fel a lány. – Sasuke, bocsi. Nem tudtam, hogy te vagy, az. Várjál miért követtél? – sétált oda a fiúhoz, majd letérdelt elé, s elkezdte gyógyítani.
- Még mindig erőset ütsz. – ült fel a fiú nagy nehezen, s mikor megérezte a lány gyógyítását, a fájdalom elmúlt a hasába. – Amúgy, nem követlek, Kakashi küldött utánad.
- Minek küldött utánam Kakashi? Semmi bajom sincsen, és senki se támadott meg.
- Tudom. Ne engem kérdezz, Kakashi biztosra akart menni, hogy semmi bajod sem lesz, ezért küldött utánad. – magyarázta az obszidián szemű, kicsit meglepte a lány kérdezgetése.
- Oké. Tényleg, milyen volt az utad? Milyen helyeken jártál? – kérdezte a smaragd szemű kíváncsian.
- Igazából, minden fele. Amúgy, jó volt. – mosolyodott el halványan.
A rózsaszín hajú elvigyorodott, majd újra megütötte a férfit, amikor a fiú kiterült, akkor megkötözte.
- Komolyan, nem vagyok ennyire idióta! Ez szomorú, hogy ennyire alábecsülnek. – morogta a smaragd szemű.
- Honnan tudtad, hogy nem Sasuke vagyok? – kérdezte, s visszaváltozott, egy fekete hajú, vörös szemű férfira.
- Sasuke, nem beszél ennyit. Ja, és nem a jobb, hanem a bal keze nincs meg. Szóval, ki küldött és miért? – kezdett bedühödni a smaragd szemű. – És, hol van Sasuke?
- A te drága Sasuke-d már alulról szagolja az ibolyát, drágaságom, ahogy te is nem sokára. – vigyorodott el gonoszan a vörös szemű férfi.
A lány ezen meglepődött, majd hangosan elkacagta magát.
- Jó vicc volt haver. Csak nem vagyok vicces kedvemben. – majd megfogta az egyik kunai-at, s beleszúrta a férfi combjába. – Újra kérdezem. Hol van, Sasuke? – s végig húzta a kunai-t a combjába, aki fájdalmasan felnyögött.
- Egy barlangban.
- Hol? – sziszegte a lány, de a férfi nem tudta elmondani, hogy hol, mivel egy mérgezett tű találta el a szívénél. – Picsába. – fordult meg a lány gyorsan, de már nem látta az ellenséget.
Eközben Sasuke a barlangban kezdett felébredni, megrázta a fejét, s körbe nézett, de nem tudta, hogy hol van. Majd ránézett a csuklójára, s látta, hogy bilincsbe van verve, de azt is érezte, hogy a chakrájából kevés van.
- Hol vagyok? – kérdezte, de tudta, hogy senki sem fog válaszolni, vagy még se?
- Rég láttalak, Sasuke-kun. – lépett elő a sötét mélyéről egy szemüveges nő.
- Karin? Engedj el. – sziszegte a férfi.
- Miért engednélek el, Sasuke-kun? Most végre az enyém lehetsz. – kacagott a vörös hajú. – És, most drágám, csináljunk gyerekeket! – majd beleült a fiú ölébe, aki undorodva elkezdte „lerázni" magáról.
A szemüveges csaj, meg akarta csókolni a férfit, de egy nagy robbanásra figyeltek fel, s a mellettük lévő „fal" beomlott. Majd egy rózsaszín hajú, dühös nő lépett be.
- Karin. – csikorgatta meg a fogait, majd megfogta a lányt, és behúzott neki.
- Hajrá, Sakura! – szurkolt a lánynak, kínjában, ugyanis már szabadulni szeretett volna.
A rózsaszín hajú konkrétan laposra verte Karint, aki a végénél egy fehér zászlót lengetett, hogy jelezze a lánynak, feladta a küzdelmet. Oda sétált a fiúhoz, majd leszedte róla a chakra láncokat.
- Menjünk haza. – mosolyodott el halványan a fiú, a lány csak bólintott egyet, majd megölelte párját. – Te is hiányoztál nekem, cseresznyevirágom.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

SasuSaku: Edzés

SasuSaku: Folytatás

ShikaTema - Vacsora