SasuSaku-Bomb

- Idióta!
- Idegesítő vagy! – kiáltották egymás felé a szavakat, hogy kik is ők? Haruno Sakura, és Uchiha Sasuke vitáját lehet hallani.
- Te felfuvalkodott pöcs. – sziszegte a smaragd szemű, a férfi ónixaiba belenézve. – Miért kellett? Mondd, miért kellett? – kérdezte most már nem kiabálva a rózsaszín.
- Sajnálom... - suttogta elhalóan a férfi.
- A sajnálomon, és az idegesítőn kívül mást nem tudsz mondani? De tudod mit? Nem érdekel, menj Amy-hez, vagy kihez, ha annyira akarsz, amúgy is láttam, hogy mennyire „összemelegedtetek" nyugodjál meg, nem leszek az utatokba. – felelte gúnyosan a lány, majd megfordult, s el akart menni, de a fekete hajú megfogta a lány csuklóját, hogy ne menjen tovább.
- Na, most befejezted! Semmi kedvem a hisztidet hallgatni, és azt, ahogyan azzal vádolsz, hogy Amy, meg én közöttünk van valami. – sziszegte a fiú a lány fülébe.
- Szóval tagadod, hogy van köztetek valami? Láttam, ahogy egymásra néztek, láttam azokat a lopott pillantásokat, eddig se szerettél, most se fogsz, egyáltalán minek jöttél? Hogy közöld velem, hogy te meg Amy jártok? – fordult a férfival szemben Sakura. – Köszönöm nem... - nem tudta a lány befejezni mondandóját, mivel az obszidián szemű megcsókolta a lányt, aki meglepődött először, majd pár másodperc után viszonozta neki.
A fekete hajú a falnak nyomta a lányt, s a lány combjai alá nyúlva megemelte, aki átölelte a fiú derekát. A levegőhiány miatt szétváltak ajkaik, a lány még rá se tudott nézni a srácra, de már rögtön újra érezte ajkát ajkain. Az obszidián belemosolygott a csókba, amikor a lány pólója alányúlva, érezte, ahogy szerelme teste megremeg. A rózsaszín megérezte, ahogy ölének nyomódik a fiú férfiassága, s belenyögött a csókba.
- Olyan idegesítő tudsz néha lenni, cseresznyevirágom. – motyogta a fiú a lány ajkaira, majd elsétált a lány szobájáig, s elfektette a rózsaszín az ágyon.
- Még, hogy én vagyok idegesítő? – nyögte elhalóan a rózsaszín, s újra megcsókolta a férfit, átfordította magukat, hogy a rózsaszín legyen felül.
- Igen. Egy dögös, idegesítő nőszemély vagy. – ült fel a férfi, s átfogta egyik kezével átkarolta szerelme derekát, a másikkal meg a lány fenekét markolta meg.
A rózsaszín benyúlt fiú pólója alá, s elkezdte cirógatni a hasfalát, aki megremegett a lány érintésére, s halkan felsóhajtott.
- Tudtad azt, hogy a békülős szex a legjobb dolog a világon? – kérdezte kacéran az ónix szemű, s a lány válaszát nem várta meg, majd letépte a lányról a pólót, s melltartóját, s egyből a kicsi halmoknak esett. – Olyan finom, s puha, és csak az enyém. – gondolta magában a fiú, s szívta, és markolgatta a lány melleit, s ölét a lányéhoz nyomta.
A lány halkan belenyögött a csókba, s levette a fiúról a pólóját, majd megcsodálta elvörösödve az ónix szemű felsőtestét, amin megcsillant a Hold beszűrődő fénye.
- Csak nem tetszik valami cicám? – kérdezte kacéran a lány smaragdjaiba bámulva.
- Ch, egoista. – majd rátapadt a fiú nyakára, s elkezdte szívni, illetve harapdálni neki, aki halkan nyögdécselve jelezte, hogy jól csinálja.
A lány keze egyre lejjebb, és lejjebb vándorolt, míg a férfi nadrágjához elérve. lehúzta neki, bokszerjével együtt. A lány kacéran rámosolyodott a fiúra, majd lejjebb csúszva végig puszilta a mellkasát, s hasát, majd a fiú férfiasságához érve végig nyalta neki a tövétől a hegyéig. Majd először a makkot kapta be, s egyre jobban lejjebb engedte a szájába, amit a fiú hangos nyögéssel adta tudatául, hogy jól esik neki, s beletúrt a rózsaszín hajkoronába. A lány egyre mélyebben, s gyorsabban kezdte el kényeztetni a fiút. Az obszidián egyre hangosabban nyögdécsel, miközben a lány hajába túr, s amikor a fiú elérte a csúcsot, egyből magára húzta a lányt, s megfordítva magukat, lehúzta a lány nadrágját, illetve alsóneműjét. Majd egyre lejjebb csúszott, miközben végig nyalt a lány testén, s először a lány belső combját kezdte el puszilgatni, és egyre közelebb került a lány nőiessége felé, aki halk nyögdécseléssel adta tudatául, hogy élvezi, amit a férfi csinál. Az ónix szemű belenyalt a lány vágatába, s egyik ujját is felvezette a lány hüvelyébe, a rózsaszín először kellemetlen érzés töltötte el, de amikor a fiú a nyelvét és ujját egyszerre használta akkor egyre jobban kezdte el élvezni.
A lány egyre jobban közeledett a csúcshoz, mikor a férfi leállt a lány kényeztetésével s rózsaszín felé hajolva, megcsókolta, majd a lány vágatához rakta a farkát, s ránézett a lányra, aki egyet bólintott, s lassan és óvatosan behatolt a lányba. A rózsaszín hajú belekarmolt a fiú hátába, mikor megérezte magában a feszítő érzést. A fekete hajú aggódva nézett rá a lányra.
- Nyugalom, biztonságban vagy, vigyázni fogok, ha fáj szólj, és megállunk, jó? – suttogta a lány fülébe csábítóan, aki erre bólintott egyet.
A férfinek igaza volt, vigyázott egyetlen szerelmére. Először finoman kezdett el mozogni, majd egyre jobban növelte a sebességet. A szoba a nyögéseiktől hangzott, már nem bírták sokáig, s mikor mindketten elérték a csúcsot, a fiú kihúzódott a lányból majd mellé feküdve átölelte szerelmét, s betakarva magukat egymás karjaiban aludtak el.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

SasuSaku: Edzés

SasuSaku: Folytatás

ShikaTema - Vacsora