Karácsony

Hát eljött ez a pillanat, mit oly' nem várt életében. Egy nagyot sóhajtva kilépett az irodájából, majd bezárva azt, kifele indult az épületből. Elköszönt a recepción lévő munkatársától, Boldog Karácsonyt kívánva. Kilépve az épületből összehúzta kabátját magán, s a sálját szorosabbra tekerte a nyaka köré, mely el fedte a fél arcát. A térdig érő hóban bandukólt haza. Haza... Mi is ez a szó? Mit jelent számára? Egy barátokkal teli házat? Egy családot? Vagy a szerelmét? Ki tudja, ő maga se tudta. Rózsaszín hajára hópelyhek hullottak. Azt mondják, hogy akinek tiszta a lelke, azon látszódik a hópehely mintája. Bár, ki tudja? Neki se tiszta a lelke. Sok vér tapadt kezére. Lehajtott fejjel sétált haza fele. Arra se vette a fáradságot, hogy felemelje a fejét. Hiányzott neki egy obszidián szemű, fekete hajú egyén. Persze, hogy hiányzott neki, hisz szerelmes belé. Azt akarta, hogy mellette legyen, viszont egyből meggondolta magát. Mily' önző gondolat. Lassan felemelte a fejét, s észre vette, hogy egy parkhoz ért, ahol egy lélek sincs, felemelte a fejét, s hagyta, hogy a hópelyhek az arcát kezdjék el betakarni.

Pár percen keresztül így maradt, majd megtörölte az arcát. Már tovább indult volna, mikor egy mély hang megszólította.
- Sakura. - a lány egyből összerezzent, s hátra fordult, kitágultak a szemei, mikor meglátta a szeretett férfiját.
- Sasuke-kun. - nem tudta, hogy most mit csináljon, oda menjen és megölelje.
Vacilált, hogy mégis mit tegyen, de a holló fekete hajú olvasott gondolataiban. Kitárta a kezét, ezzel jelezve, hogy bújjon hozzá. A smaragd szemű kapva kapott az alkalmon, egyből megölelte a férfit.
- Üdv itthon Sasuke-kun.
- Haza értem, cseresznyevirágom.
A lány felnézett szeretett férfijára, s halványan elmosolyodva, megsimogatta az arcát. A fiú is elmosolyodva puszit nyomott a homlokára. Hiányzott neki a lány, az illata, a kecses teste, a szép ajkai, a gyönyörű smaragdjai, tudta, hogy nem sok embernek vannak ilyen szép szemei, és a rózsaszín haja, melyet annyira imádott.
Száját lejjebb vitte, végig szántott a fiatal nő arcán, és az ajkaiig meg sem állt.
- Boldog Karácsonyt, Sakura. - szakította meg a csókot, ezzel eltávolodva méz édes ajkaitól.
- Boldog Karácsonyt, Sasuke-kun. - mosolyodott el a lány, s újabb csókba hívta kedvesét.

Ezzel a kis szösszenettel szeretnék mindenkinek Kellemes ünnepeket, és Boldog Karácsonyt kívánni. ♥️

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

SasuSaku: Edzés

SasuSaku: Folytatás

ShikaTema - Vacsora